Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Al gedurende 42 jaren en 7 generaties bewijst de Volkswagen Golf zich het zoetste der broodjes. Een heus verkoopkanon dat meerdere records doet sneuvelen en zo een vlekkeloze reputatie opbouwt. Ware het niet dat het imago onlangs besmeurd werd door de ‘Dieselgate‘ en de volledige VAG-groep een stevige deuk kreeg. Hoe ze daar op de wereldpremière van de nieuwe Golf mee zullen omgaan? Dat kan je rechtstreeks volgen omstreeks 12u30!

Behalve dat het gaat om de ‘nieuwe’ Golf, geeft Volkswagen voorlopig zeer weinig informatie prijs over z’n Livestream. Komen er hybride aandrijflijnen aan te pas of blijft Volkswagen volledig inzetten op traditionele brandstoffen? Wat voor impact heeft de Dieselgate nu echt gehad en zal er visueel veel aan de Golf veranderen? Vragen genoeg, die hopelijk snel een antwoord vinden.

Timing: Omstreeks 12u30 gaat de persconferentie van start!