Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

coolnvintage+shop+(132+of+140)Onze in rood geklede, bebaarde vrienden staan weer te trappelen om ons te voorzien van allerhande lekkernijen en andere presentjes. Om jullie een beetje op weg te helpen met dat immer lastige verlanglijstje, suggereert DRIVR graag enkele van de beste octaangeschenken van het moment – de één al wat serieuzer dan de ander. Winkelmandje vol, portefeuille … leeg.

Z-Scooter

08-1024x712
09-1024x71201-1024x712

Zeg niet zomaar brommer tegen deze ‘Z-Scooter’, want dat is het eigenlijk helemaal niet. Het is een fusie tussen een elektrische Segway en een Italiaanse Vespa. Dat Italiaanse maakt meteen ook komaf met het saaiere imago van de Segway. Niet dat het met een maximumsnelheid van 20 km/u en een bereik tussen de 25-30 kilometer echt saai wordt. Ontworpen door Bel&Bel, geproduceerd door Tünkers en met een stevig prijskaartje.
Prijs: €5.590. Te koop: Z-Scooter.

Group B 30th Anniversary Art Box

Group_B_fotos-14

Wie Ricardo Santos is? Een Portugese artiest-designer die reeds in Top Gear, Motorsport Retro en RACER Magazine mocht verschijnen en vroeger nog co-piloot in de rallysport is geweest. Een passie die zijn hoogtepunt kende in ’86 – het laatste jaar van de Group B rallygroep. Een passie die de man anno 2016 omzet in heerlijke plaatjes. De verzamelbox bevat tien genummerde en gehandtekende werkjes, en wordt maar 200 keer verkocht.
Prijs: €250. Te koop:  Group B.

Nerf N-Strike Elite Terrascout Drone Blaster

Nerf-Tank-SOURCE-Hasbro

Met zo’n naam komt het zeker en vast op de brief voor Sinterklaas of Santa Claus. De ‘Nerf N-Strike Elite Terrascout Remote Control Drone Blaster’ doet exact wat de bizar lange naam doet verwachten. Het is een soort gemotoriseerde NERF-gun op rupsbanden, waarmee je van op afstand heel wat frustratie en chaos kan opwekken. Dit stuk behoeft eigenlijk geen uitleg, het verkoopt zichzelf gewoon.
Prijs: $229,99. Te Koop: NERF.

The Cure Collection

cure collection

Als er iets is dat er bij de geroutineerde petrolheads altijd wel bij kan, dan zijn het wel autogerelateerde t-shirts, posters en stickers. Neem nu de Cure Collection. Van heerlijk eenvoudig zwart-wit design tot kleurrijke klassiekers, je vindt heus wel iets naar je zin in hun collectie. Inclusief ferme kortingen op de vorige series.
Prijs: vanaf $15. Te Koop: Cure Collection.

CoolnVintage notebook

coolnvintage+shop+(132+of+140)
coolnvintage+shop+(128+of+140)coolnvintage+shop+(138+of+140)

In principe mag je de hele boetiek van CoolnVintage onder de kerstboom leggen. Van prachtige t-shirts en pulls tot ruige sleutelhangers en accesoires tot nu recentelijk ook dit coole schriftje. Volledig in het thema van de Land/Range Rovers van weleer en lekker nostalgisch. Niet twijfelen. Doen!
Prijs: €24 . Te Koop: Coolnvintage.

Bruno Racing Car

Classic_-_Bruno_-_Metallic_Blue_grande
Classic_-_Bruno_-_Gold_-_01_grande Classic_-_Bruno_-_Red_grande

Deze charmante racertjes mogen dan wel voor de jongste onder ons zijn bedoeld, de ouders zullen er zeker en vast ook van genieten. Prachtig in hun eenvoud en heerlijk stevig gebouwd. De Bruno Racing Car koop je evenzeer als designobject als om mee te spelen.
Prijs: £49,99. Te Koop: Playforever.

Engraved Blueprint Art

Ferrari_F40_Cherry_Hardwood_1024x1024

Ducati_848_Anodized_Aluminum_43752022-fe08-45b5-9d2a-c1245f6725c7_1024x1024 Horizontal Frame Mock-up Template

Heel erg sexy klinkt de merknaam niet, maar het vertelt je wel exact over wat het gaat. Het zijn gegraveerde grondplannen van jouw favoriete bolides. Je hebt de keuze tussen een afwerking in Aluminium, Acryl of’Cherry Hardwood’, waarna de blauwprint er vakkundig in wordt gelazerd. Heerlijk als aanvulling bij de klassieker(s) in je garage, toch?
Prijs: $225. Te Koop: Engraved.

RaceTrackArt

677865902348717199

Een must-have voor octaanhoofden. Eender welk circuit, in eender welke toepassing, voor eender welk interieur. Enkel op RaceTrackArt. Het bedrijf passeerde al eens de revue op DRIVmet hun heerlijk wandbehang, maar verdient in deze ‘cadeauspecial’ zeker en vast nog een plaatsje. Surf zeker eens naar hun webstek, de keuze is overweldigend.
Prijs: vanaf €19,99. Te Koop: RaceTrackArt.

Ford GT Boek & Kaartjeshouder

Ford-GT-Book-1s_300

De merkenwinkels blijven de moeite om in de gaten te houden. Want zijn de jaarlijkse Mercedes-kalenders al uit de rekken, dan maakt Ford dat misschien wel goed door een speciaal 2016 Le Mans Edition Ford GT boek uit te brengen. Klik even door en bestel er ook de Shelby GT350 remschijf slash kaartjeshouder bij voor op het werk. Gek of geniaal?
Prijs: $100 / $74,95. Te Koop: Ford & Ford.