Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Goed nieuws voor de doorwinterde racegamers, want er wordt naarstig aan een opvolger voor Project CARS gewerkt! Niet alleen gaf Ian Bell, CEO van Slightly Mad Studios, vorige maand nog toe rond september te lanceren, er is inmiddels al een trailer van Project CARS 2 gelekt. En ook al loopt de ontwikkeling wat vertraging op, de beelden doen het water alvast in de mond komen. Inclusief alle grote merken én een uitgebreide weercyclus met sneeuw.

In het filmpje hieronder zie je de heren van Inside Sim Racing hun eerste bedenkingen geven over de trailer en het spel. Goed om weten is dat de term ‘CARS’ nog steeds voor Community Assisted Racing Sim staat en er maar liefst 7 maanden aan test- en feedbackruimte wordt voorzien voor het ‘grote’ publiek. Zo is de ontwikkelaar er vrijwel zeker van dat het spel zal aanslaan bij de fans. Nog even wachten tot september en in afwachting … trailer kijken!