Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

UPDATE: De tweede, uitgebreide versie van het boek Drive Time is net in de verkoop gegaan!

Hoe hard we ook fan zijn van alles wat Autodromo op de markt brengt, het is heus niet de enige die zijn mosterd bij de autosport haalt. Sterker nog, het boek Drive Time catalogeert maar liefst 90+ auto-geïnspireerde meesterwerkjes voor rond de pols. Van Rolex Daytona tot Porsche Design en zelfs Chopard Mille Miglia. Leuk als cadeau, onmisbaar voor de connaisseur. 

Op het eerste zicht combineert Drive Time luchtige, informatieve beschrijvingen met heel wat sterk beeldmateriaal. Elk horloge wordt naast z’n inspiratiebron geplaatst, al staat de prijs er niet meteen bij. We gaan er niet veel woorden aan vuil maken, maar laten de foto’s voor zichzelf spreken. Het voorwoord komt van Jay Leno en bestellen kan je hier.

81UTvS1dyrL

81DFACCpCSL 81bE7yQEnML