Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_webredacteurgezochtEen heuse kweekvijver kunnen we het nog niet noemen, maar DRIVR heeft er toch een handje naar om aspirant-journalisten klaar te stomen voor een carrière in de (auto)journalistiek. Zo moesten we vorig jaar nog afscheid nemen van Wim Bervoets, die naar de collega’s van Vroom verkast is, en nu dus van Nils Quintelier, die voltijds aan de slag gaat bij persagentschap Belga. En dat kan maar één ding betekenen: dat we weer een plaatsje vrij hebben voor een aanstormend schrijftalent met een octaanverslaving!

Webredacteur (m/v) gezocht

Is je smartphone je steun en toeverlaat, spreek je in zinnen van 140 karakters en gebruik je ook #hashtags op je boodschappenlijstje? Loop je ook zo hoog op met Villa d’Este, Goodwood en Pebble Beach? Doe je feilloos de Saab-, Lotus– of TVR-saga uit de doeken? En ben je meteen mee als het gaat om left foot braking, double-clutching en Scandinavian flicks? Dan ben jij de geknipte (m/v) voor ons.

2016_Mustang-25

‘Ons’, dat zijn in dit geval drie schrijvers en twee fotografen die elke vrije minuut van hun tijd in dit webzine steken. Wij verwachten dan ook niets minder van jou, en rekenen erop dat je meerdere keren per week onze website aanvult met actuele, correcte en originele content. Stoot je op nieuws en krijg je dat bliksemsnel online, dan heb je meteen een streepje voor. Rock je daarbij het toetsenbord als geen ander, geven we je er een streepje bij. En kun je bovendien nog eens overweg met een fototoestel, dan rollen we de rode loper voor je uit.

Abarth595-042016_570S-11

Wat zit er voor jou in? Wie weet wel een jump start voor een carrière in autoland! Dankzij pro deo-werk bij een autoblog? Vraag ons niet hoe, maar redacteurs die ooit bij DRIVR inlogden, gingen daarna onder meer aan de slag als autojournalist, rij-instructeur, productmanager en zelfs perscontact bij een vooraanstaand merk. Mooie vooruitzichten? Dachten wij ook.

Sollicitaties kunnen rechtstreeks naar ken[apenstaartje]DRIVR.be