Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Iconische formule 1-wagens zijn bijna altijd rechtstreeks verbonden aan distinctieve kleurenschema’s, maar er was een tijd dat ook piloten stante pede herkend werden aan hun typerend helmdesign. Tegenwoordig zien we al te vaak drukke en vlammende designs die op het eerste zicht wel spectaculair overkomen, maar naderhand ook weer even snel in de vergetelheid belanden. Eenvoud siert, en het is net daarom dat minimalistische ontwerpen uit the good old days de tand des tijd het best hebben doorstaan. Iedereen kent de geel/groene kleuren van Ayrton Senna wel, maar wat als we jullie enkele minder bekende designs van voormalige Grand-Prix coureurs voorschotelen?

 • 01
  Helmet_1

 • 02
  Helmet_2

 • 03
  Helmet_3

 • 04
  Helmet_4

 • 05
  Helmet_5

 • 06
  Helmet_6

 • 07
  Helmet_7

 • 08
  Helmet_8

 • 09
  Helmet_9

 • 10
  Helmet_10