Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Essentie kan omschreven worden als datgene wat overblijft als je alle overbodige ‘ruis’ weglaat. En laat dat nu net de bedoeling zijn van het duo achter Differantly. Het is een Franse mediabedrijf bestaande uit twee creatievelingen, die tweedimensionaal minimalisme nastreven door middel van een unbroken line style. Eenvoudig gezegd: een tekening maken zonder de pen op te heffen. Nu ook van auto’s!

A post shared by DFT (@differantly) on

Naast hun andere opdrachten, begint Differantly nu ook aan een eigen autogerelateerd projectje. En het resultaat mag er best wel zijn. Kijk daarvoor maar even naar de DeLorean, de Mustang en de Micra. Heerlijk eenvoudig, althans de uitkomst. Hun proces is niet altijd zonder slag of stoot: “During our creative process, we usually go through several phases that are visually rich and complex. Then, we take the necessary time to remove what’s not substantive. It’s a maturation process that is somehow painful as it consists of letting go, giving up. But, it’s also very demanding as minimalism requests a certain level of perfection. Every element must have its sense, its utility, its intrinsic beauty.”

Volgen kan via de website, instagram of facebookpagina van DFT aka Differantly.

A post shared by DFT (@differantly) on

A post shared by DFT (@differantly) on

A post shared by DFT (@differantly) on

A post shared by DFT (@differantly) on

A post shared by DFT (@differantly) on