Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Porsche lanceerde net het online 9:11 Magazine. Fans van Ferry krijgen er verschillende facetten van het merk te zien, elk daarvan benaderd via een andere insteek. Zo brengt het digitale blad telkens in episodes van 9 minuten en 11 seconden – of wat had je gedacht – een blik op het verleden, heden of de toekomst. Het camera- en monteerwerk is natuurlijk vlekkeloos, wat het ook voor niet-Porschefielen aangenaam om kijken maakt. En zeg nu zelf: wie is er niet geïnteresseerd in hoe Walter Röhrl het thema ‘Moed’ omschrijft?

911 magazine

911 magazine2911 magazine3

Met dit eZine wil het merk uit Zuffenhausen zich op een toegankelijke manier digitaal profileren. Het wordt gelijktijdig met Christophorus gepubliceerd, het exclusieve magazine voor Porsche-klanten. Vijf keer per jaar zal er een nieuwe editie verschijnen. De eerste episode behandelt het thema ‘Moed’. Onder meer Walter Röhrl passeert de revue met zijn verhaal over de Nacht van Arganil, waar hij als nieuwkomer de wereldtop met verbazing sloeg. In de tweede uitgave van het online magazine is het centrale thema ‘Puurheid’. Dat is dan ook volledig gewijd aan de alom gekende 911.

In de eerste episode passeren respectievelijk Walter Röhrl, de meest gedurfde kleuren voor de 911, een trip naar het uiterste noorden van Schotland en een toelichting over het tijdperk van de transaxle-modellen de revue.

Van de pure passie van Dr. Erik Brandenburg – die zelf meer dan 20 battlecars bouwde – tot de pure power van de turbomotoren, je hoort er alles over in deze tweede episode. Vervolgens wordt er een sprong terug in de tijd gemaakt in de kilometerslange archieven en krijgen we een blik achter de schermen in het anders niet voor spiedende ogen bestemde secret car warehouse van het Porsche museum.

[Via 911-magazine.com]