Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Te koop: gloednieuwe BMW I8 (blauw) met full-option uitrusting, iPhone-connectiviteit en lage CO2. Prijs? Bieden vanaf €160. Neen dit is helaas geen promotie voor Vaderdag. Wel gaan bij het online veilinghuis Vavato binnenkort maar liefst 78 elektrische kinderautootjes onder de hamer. Van BMW i8 tot Mercedes S63 AMG en zelfs een F1-bolide, je kan het zo gek niet bedenken.

BMW i8

bmw i8 - 2 bmw i8 - 1 bmw i8 - 3

BMW I8 in de originele I8-kleur. Geschikt voor kinderen van 1 tot 7 jaar, met een maximumgewicht van 30kg. Onder de kap ligt een 6V 7AH-batterij, goed voor een topsnelheid tussen de 3 en 4 km/u. Elektrisch bereik is ongeveer 90 minuten, met een laadtijd van 8 uren. De droom van elk kind, op voorwaarde dat het mannelijk is en een voorliefde voor BMW heeft.

Audi S3

audi s3 - 1 audi s3 - 2 audi s3 - 3

Deze kleine Audi S3 is uitermate geschikt om te gaan bumperkleven bij kinderen met een blauwe I8. Opgelet, volgens Vavato is de leeftijd hier tot 5 jaar beperkt en liggen er hier 2 6V 4AH-batterijen in. Verder zijn de topsnelheid, het rijbereik en de laadtijd identiek. Zowel in zwart, wit als rood beschikbaar.

Sport SUV

porsche - 1

Zeg niet zomaar Porsche Cayenne tegen deze Sport Sports Utility Vehicle. Dat zou niet mogen van de speelgoedfabrikant en van Porsche. Wat wel mag, is deze Sport SUV verkopen aan vrouwelijke kindjes die graag langs de kust flaneren, een hogere instappositie willen en toch sportief willen rijden. Hier ook een identieke receptuur aan de vorige bolides.

Mercedes S63 AMG

mercedes - 1

mercedes - 2mercedes - 3

De details van deze Mercedes-Benz S63 AMG zijn ongelofelijk. Een exemplaar voor de levensgenieters onder ons. Handig weetje over deze elektrische speeltjes: er zit ook een afstandsbediening bij. Vooral handig bij de S63 AMG, wat doe je anders met die privéchauffeur? Het ding heeft zelfs een start-stopfunctie en komt er in het wit en het zwart.

Racer

racer - 1

racer - 2racer - 3

Ongetwijfeld de goedkoopste F1-bolide op de markt en tevens de snelste hybride voor kids. Het draaggewicht gaat hier omhoog tot 35kg en het aantal motoren tot twee. Er gaan twee 6V 7AH’s naar de achterwielen, die het rode racertje in een mum van tijd naar de 5 km/u stuwen. De gebruikstijd gaat omhoog tot 2 uren, terwijl de oplaadtijd identiek blijft. Door extra brede bandjes met rubberen loopvlak, is dit trouwens echt iets voor de volgende Verstappen onder ons. Gordel om!

Porsche Boxster

boxster - 3

boxster - 2 boxster - 1

Het exemplaar voor rasechter DRIVRs. Niet alleen is het model uitgerust met een erg gedetailleerde koets, het zou wel eens de snelste kunnen zijn met een topsnelheid van 6 km/u. Dankzij het gebruik van twee elektromotoren, kan het ding ook op onverharde wegen zoals gras rijden. Inclusief manuele zesbak en achterwielaandrijving. Heerlijk toch?

Dit zijn trouwens niet alle modellen die onder de hamer gaan. Zo kan je ook een Buick, een Mercedes G55 en een Benz 300s mee naar huis nemen. Voor een volledig overzicht verwijzen we naar de veilingspagina van Vavato. Opgelet: de veiling is vanaf vandaag geopend, laat morgen een bezichtigingsdag toe en sluit op donderdag 11 mei.  Welke racer staat er binnenkort op jullie oprit?