Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Slechts twee jaar na de wedergeboorte van de Need For Speed-franchise, komen EA en Ghost Games  alweer met een opvolger op de proppen. De game zal Need For Speed: Payback gaan heten en focust zich – in tegenstelling tot de concurrentie – minder op realisme, maar wel op het brengen van zoveel mogelijk show- en amusement voor alle leeftijden. Zie het als een filmervaring, waar je zelf achter het stuur kruipt en de koers van het verhaal mee bepaalt. Tijd voor de trailer!

In NFS: Payback kruip je in de huid van drie protagonisten: Tyler, Mac en Jess ook wel  The Racer,  The Showman en The Wheelman genoemd. Wie vreest dat het opzet van de game even cliché wordt als de naamkeuze, is gelukkig mis. In tegenstelling tot de vorige NFS-games, waar je afwisselend met rivalen racete en verstoppertje met de politie speelde, lijkt deze game een echt verhaal te willen vertellen. Een verhaal over ‘wraak’ (vandaar de naam), waarbij Tyler en co “The House”, een soort crimineel kartel, moeten neerhalen. Naast de klassieke races en politieachtervolgingen, lijken er nu dus ook missies en overvallen bij te komen – denk aan een scenario à la Fast and the Furious.

52d202077ba8575431c6ce88e6f2995c

Het hele avontuur speelt zich af in in de fictieve regio ‘Fortune Valley’, waar je zowel on- als off-road kan knallen en dat zowel overdag als ‘s nachts met veranderende weersomstandigheden. Elke omgeving heeft dan ook een aangepaste voertuigcategorie, opgedeeld in vijf nette deeltjes: Race, Drift, Off-road, Drag en Runner. Need for Speed zou zichzelf niet zijn, mocht het geen gigantische spoilers, vlammenstickers en NOS toevoegen – hier uitgebreider en opzichtiger dan ooit.

De game zal op 10 november in de (digitale) rekken liggen voor PS4, XBOX One als PC, al bestel je best een pre-order exemplaar wil je profiteren van een heel aantal voordelen. O, we waren het bijna vergeten. De hagelnieuwe BMW M5, die normaliter pas in Frankfurt zou onthuld worden, zit reeds in de trailer! Zie jij ‘m?

6335c2e44a0c63caf54337033d045273