Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Om de dag na Vaderdag nog met een octaangerelateerde cadeautip af te komen, moet je wel met iets heel uniek op de proppen komen. Wat dacht je van een belachelijk gedetailleerd schaalmodel (1/10) op afstandsbediening naar het voorbeeld van ‘s werelds meest befaamde off-roader; de Land Rover Defender? Ontdek de Traxxas TRX-4, zowel voor vader als zoon (en dochter).

Traxxas-TRX4-trail-truck-9

In tegenstelling tot de LEGO RC Defender, komt de TRX-4 in één stuk uit de verpakking en voelt het allemaal wat plastic aan. Ga echter niet zomaar af op het ruwe uitzicht, want dit ding heeft een hallucinant aantal realistische details aan boord. Van groefdiepte, cruise control, digitale servo, sluitende differentiëlen, stalenbuizenchassis tot hi/low-transmissie met tandwieltjes, het zit er allemaal op en is na te lezen op de specificatiepagina van Traxxas.

Traxxas-TRX4-trail-truck-555 Traxxas-TRX4-trail-truck-444

Traxxas-TRX4-trail-truck-qTraxxas-TRX4-trail-truck-f

Valt het prijskaartje van € 540 nogal zwaar en ben je nog niet volledig overtuigd van het nut? Dan kunnen de onderstaande actiebeelden je misschien wel uit de modder winchen. De mini-Defender trekt zich over stenen, ploegt zich door het water en klimt quasi elke beklimming makkelijk omhoog. Bestellen kan via de Belgische webshop van Traxxas of bij onze Noorderburen.