Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

EDIT: Alle video-highlights staan ondertussen netjes in de comments!

thumb le mansVandaag om 15u00 barst ‘s werelds belangrijkste etmaalrace opnieuw los. De 24 Uur van Le Mans wordt anno 2017 mogelijks spannender dan ooit, aangezien Toyota tijdens de kwalificaties plots de snelste ronde ooit (!) op het scherm toverde. Wil je op de hoogte blijven van het hele circus? Neem er dan zeker onze handige gids bij, inclusief oplijsting van alle mediakanalen zoals daar zijn: de LiveStream, een SpottersGuide, het Belgische zendschema, de App, de Twitter-hashtags & ga zo nog maar door!

fXmN1

LiveStream

Mocht de livestream hieronder de geest geven, dan kan je nog altijd uitwijken naar die van het raceteam van Porsche of op de webstek van Racedepartment.

Applicatie ’24h Le Mans’

Gratis te downloaden van de App-store voor zowel IOS als Android en garant voor zowel live beelden, timing als hoogtepunten. Volg daarnaast ook rechtstreeks de belangrijkste twitterfeeds, uitslagen en teams. Kortom alles wat je in principe nodig hebt! De basisuitvoering is volledig gratis, maar je kan uiteraard ook upgraden voor wat extra features.

Live Timetables

Wil je exact weten wie wanneer op welke plaats rijdt? Dan is zo’n live Timetable in combinatie met de Spottersgids het instrument bij uitstek! Die is trouwens nu al beschikbaar tijdens de testritten en de kwalificaties. Inclusief weersvoorspellingen en racecategorieën!

TV-Zendschema (BE)

Op Belgisch grondgebied zijn er een tweetal televisiestations die de race (gedeeltelijk) verslaan: Eurosport en RTBF. Hoewel we de combinatie Livestream en Le Mans Radio sterk aanraden, kan je evengoed lekker onderuit zakken in de zetel voor je televisie. De heren van autosport zijn zelfs zo vriendelijk om de volledige pdf met zendschema’s te linken: zendtijden.

Internetradio

Waarom je naar de radio zou luisteren als er commentaar bij de beelden geleverd wordt? Omdat John ‘The Voice of Le Mans‘ Hindhaugh onovertroffen is in zijn Engelstalige berichtgeving. Of dacht je dat de beste man zijn zender zomaar Radio Le Mans zou noemen? Online of op 91.2 FM ter plaatse.

SpottersGuide

‘Handige dinges’ zou de jeugd van tegenwoordig ze noemen, en dat zijn de spottersguides van Nissan Nismo zeker – te raadplegen als foto op JPEGs of als PDF in hoge en lage resolutie. Kwestie van te weten wie met welke kleurtjes rondtoert. Geïnteresseerden langs hier!

Twitter

Twitter-accounts te over onder de zoekopdracht ‘Le Mans’ – en nog meer als je de hashtags #24LM#LM24#LeMans of #LeMans24Hour inschakelt. Onze tip? Volg het twitteraccount van RadioLeMans voor non-stop tweets gedurende heel de 24 uur.

[Officiële Website & Programma: Klik]

Zijn we iets vergeten?