Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Terwijl een aantal gelukkigen op onze redactie binnenkort kunnen genieten van een welverdiende vakantie, zijn sommigen onder ons moeilijker te verleiden tot het verlaten van de gekende lap grond. Tenzij voor een roadtrip, natuurlijk. Daar zeggen we nooit neen tegen. Ondertussen zijn er al tal van avonturen de revue gepasseerd. Daarom dat we het dit jaar eens anders willen aanpakken. Voel je’m al komen?

roadtrip

“Hey gasten, wat als we onze lezers vragen om ons een challenge voor te schotelen?” vuurt ondertekende af. “Sounds cool” aldus Ken, aangevuld door een “Geniaal” van Arthur. En omdat er bij te lang nadenken te veel redenen kunnen opduiken om dit niet te doen, besluiten we meteen de daad bij het woord te voegen. Vandaar deze vraag aan jullie:

“Wat is jouw challenge voor een epische roadtrip?”

Om te beginnen hopen we dat jullie je creativiteit de vrije loop laten. Een ‘rij alle Alpenpassen van Europa’ mag, maar het moet haalbaar zijn natuurlijk. Daarnaast blijven we voor ons avontuur ook in Europa, al was het nog maar uit financiële redenen. Uit alle reacties zullen wij vervolgens een challenge accepteren en die in de loop van het jaar tot een goed einde proberen te brengen.

Enkele ideetjes om jullie op te warmen?

  • Terug in de tijd: met kaart en kompas richting …

  • Autostrades? Naaah. Van A naar B verplicht via de binnenbaantjes, of wat dacht je?

En hoe graag we het ook anders zouden zien, onze mogelijkheden zijn – op bepaalde vlakken – beperkt. Hou daarom het volgende in het achterhoofd:

  • Een Ferrari gaan we niet vast kunnen krijgen, en oldtimers al even min. Daarom graag jullie vindingrijkheid voor de route, wij zoeken gepast vervoer.

  • De redactie is in de zomermaanden dun bevolkt, dus veel langer dan enkele dagen kunnen we jammer genoeg niet op pad.

[Beelden via Pixabay]