Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

VW GTI Band ThumbnailEchte DRIVR‘s weten dat grotere velgen een kleinere bandhoogte met zich meebrengen. Hierdoor is de band stijver en wordt het sturen directer. En naast een toevoeging voor de dynamiek, ziet het er ook nog eens beter uit. Daartegenover staat dat de band minder comfortabel is en meer geluid produceert. Dus welke van de drie courante sportmaten biedt het beste compromis? 17, 18 of 19 inch?

Jonathan Benson van TyreReviews zocht het uit en zette éénzelfde Golf GTI op 17, 18 en 19-inch lichtmetaal. Hij voelde alle maten aan de tand op het Goodyear-testcircuit in Mireval, Frankrijk. De keuze viel op drie sets Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3, waarbij enkel de diameter veranderde en de breedte dus hetzelfde bleef.

Er kwam een onverwachte winnaar uit de bus, maar bekijk dat vooral zelf!