Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_vraagknoppenNiet helemaal zeker of ik dit zomaar publiek wil maken, maar het overkomt mij nog geregeld dat ik in een wagen stap en een knopje, een sticker, een waarschuwingslampje of een aanduiding vind die ik niet meteen kan plaatsen. Neem nu het symbool hierlangs, dat je op de rug van de achterbank aantreft in combinatie met de woorden ‘Top Tether’. Ongegeneerd advies om een anker rond de hals van je kids te hangen en dat in de koffer te zwieren, of heeft het effectief iets met maritieme aangelegenheden van doen?

Porsche-Panamera-2010-1280-79

Het hoeft trouwens niet eens zo specifiek te zijn: weet jij bijvoorbeeld wat het knopje voor de luchtcirculatie anders doet als het pijltje binnen de wagen blijft dan wel naar buiten wijst? Of waarom de rand van een venster altijd op een bollestjemotief uitloopt alvorens in vol zwart te eindigen?

Tijd om op te biechten welke autofunctie of -melding jullie in het haar doet krabben,
dan lost de DRIVR-community het vraagstuk (hopelijk snel) op!