Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_liuistertipclassic21Wie van radio houdt, heeft ongetwijfeld de naam Marc Ysaye al eens horen passeren. De coryfee van Classic21 staat bekend voor zijn interviews mét en muziek ván grote rocksterren, traditioneel op zondagochtend om 11. Alleen niet vorige zondag, want toen nam Ysaye ruimschoots de tijd om zijn bezoek aan de Honda Collection Hall in Tokio te documenteren, inclusief bijpassende muziek. Een absolute (herbe)luistertip, dus!

a68d89d62d5e9a898fc52582bc006821-1510669366 (1)

De bijhorende fotospecial van David Noels bekijk je HIER, de uitzending beluister je HIER!

Marc Ysaye évoquera ce dimanche dès 11h dans Les Classiques l’histoire de la marque Honda et sa visite du célèbre Collection Hall. Il racontera aussi la vie du fondateur de la marque, Soichiro Honda, l’arrivée et la promotion de celle-ci aux Etats-Unis par les stars de l’époque et encore beaucoup d’autres anecdotes.

Schermafbeelding 2017-11-20 om 19.02.25

[Copyright afbeeldingen: RTBF]