Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De meeste DRIVR‘s ploffen hun derrière zowat dagelijks in een autostoel. De ene al wat beter gevormd dan de andere, en dan hebben we het voor de duidelijk over de stoelen – niet over de derrières.. Is een bestuurderszetel in een goedkope wagen vooral functioneel, dan wordt het in een klassieker of een sportwagen algauw meer. Denk maar aan bijzondere design voor extra steun, maar ook massagefuncties en andere comfortfeatures. We verzamelden tien opvallende autostoelen die gemonteerd staan in uiteenlopende bolides. Slaag je erin om ze allemaal te identificeren?

1. …

stoel 1

2. …

stoel 2

3. …

Stoel 3

4. …

Stoel 4

5. …

Stoel 5

6. …

Stoel 6

7. …

Stoel 7

8. …

Stoel 8

9. …

Stoel 9

10. …

Stoel 10