Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bij DRIVR hebben we zelden de neiging om je een – excusez le mot – ‘infomercial’ voor te schotelen. Maar voor deze videosamenwerking van A. Lange & Söhne en Classic Driver zijn we bereid een uitzondering te maken.

Niet zozeer vanwege het interview tussen Wilhelm Schmid en Duccio Lopresto, respectievelijk CEO van A. Lange & Söhne en een gerenommeerde Italiaanse autoverzamelaar, aan de oevers van het Comomeer. Dat heeft immers relatief weinig inhoud. Maar wel vanwege de derde hoofdrolspeler in de vorm van het unieke prototype van de Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale uit 1957, naar de hand van Franco Scaglione voor Bertone. Het prototype zou later resulteren in de productieversie van de Sprint Speciale. Maar zoals dat wel vaker het geval is kan dat niet tippen aan de puurheid van het origineel.