Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Waarom toch allemaal zo serieus, moet de Fransman die onder het pseudoniem Dingo gaat een jaar of 40 geleden gedacht hebben. In de plaats daarvan begon hij zijn octaanbeelden consequent in scène te zetten: de eerste 20 jaar op film, de laatste twintig digitaal met alle CGI-mogelijkheden die daarbij horen.

In Frankrijk is DingoPhoto dan ook een begrip in automiddens, maar de rest van de wereld leert hem nu pas kennen via zijn nieuwe Instagram-account. Daarop verschijnt zowel oud als nieuw materiaal, want ‘s mans pijp is duidelijk nog niet uit. Oordeel daar evenwel zeker zelf over op basis van deze tien beelden, of gewoon door zijn IG-profiel te volgen!