Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

UPDATE 24/5: Alle plaatsen zijn volzet, wie nu nog inschrijft komt op de wachtlijst terecht in geval van afzeggingen.

‘Wanneer er nog eens een DRIVR-rit komt?’ Het moet zowat de meest gestelde vraag aan onze redactie zijn, zeker na de geslaagde eerste en tweede editie. Daarom zijn we geen beetje verheugd om vandaag te kunnen melden: U vraagt, wij –euh- organiseren!

Of beter: wij laten ditmaal organiseren. Want deze keer hebben we de handen in elkaar geslagen met niemand minder dan Pieter-Jan Huyghe van Openroads.be. Als organisator van onder andere de Nieuwpoort Drivers Days, de Wax-IT Rally, RSC Automobile Tour en talloze ritten voor Bimmerboard heeft Openroads heel wat ervaring ter zake, waardoor het zonder twijfel de ideale partner is. Bovendien rijdt de beste man dagelijks met een E30 318is, en in het weekend met een Lotus Exige.

Het concept

Voor de derde editie van de DRIVR-rit trekken we deze keer oostwaarts en starten we aan de karting van Eupen. Kwestie van meteen in uitverkoren testterrein te zitten, zeg maar. Het concept blijft trouw aan de eerste twee edities: een dagje genieten onder gelijkgezinden. Dit betekent dat we mikken op een divers wagenpark, met bestuurders en co-piloten die vooral van rijden houden.

2015_DRIVRrit-34

2015_DRIVRrit-352015_DRIVRrit-122015_DRIVRrit-46

Na een verkwikkend ontbijt met briefing begint de tocht van ongeveer 200 km die jullie een afwisselend landschap vol mooie vergezichten, meanderende wegen en uitdagende bochten zal voorschotelen. In de vroege namiddag komen we aan op onze lunchstop, waar een reeks historische racewagens het decor vormen.

Deel twee

Na de lunch nemen we even de tijd om te genieten van elkaars wagens, alvorens we alweer vertrekken voor het tweede deel van deze uitdagende rondrit. Daarin ontdekken we een ander landschap, met heel wat goede wegen en spannende bochten. Eindigen doen we omstreeks 17u00 met een Italiaanse snack, waarna we jullie een behouden thuisrit toewensen.

2014_DRIVRrit_101

2014_DRIVRrit_802014_DRIVRrit_882015_DRIVRrit-14

Inschrijven

De plaatsen zijn beperkt, de prijs bedraagt 60 euro per persoon. Daarin zijn het roadbook, ontbijt, lunch, een leuk bezoek aan een bijzondere locatie, diner en drankjes bij alle stops inbegrepen. We zien jullie dus graag op 10 juni aanstaande voor een nieuwe editie. Snel inschrijven is de boodschap!

VOLZET!

Opgelet: Een plaats reserveren op de wachtlijst doe je door een mailtje te sturen naar info[at]openroads.be.