Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Gezien de vele positieve reacties op DRIVR-rit 3 komt er dit jaar een rechtstreeks vervolg, en meer bepaald op zondag 31 mei 2020!

De verdere details zijn in volle voorbereiding en maken we zo spoedig mogelijk bekend, maar het spreekt voor zich dat we jullie ook nu een aantrekkelijke dag en een gevarieerde route willen aanbieden waarbij we op zoek zijn gegaan naar de beste stuurmanswegen die België en zijn grensgebieden te bieden hebben.

drivrrit-4-save-the-date4

Daarbij zullen we opnieuw gebruik maken van de diensten van onze partner Openroads.be. En wees gerust, opmerkingen en/of suggesties van de afgelopen editie zullen zeker in het vervolg mee verwerkt worden. Blokkeer dus alvast de Eerste Pinksterdag en hou onze voorpagina en nieuwskanalen zeker in de gaten!

MEER LEZEN

FotoVerslag: DRIVR-rit 3 (10/06/2019)

FotoVerslag: DRIVR-rit 2 (06/09/2015)

FotoVerslag: De eerste #DRIVRrit @ Houyet