Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vorig jaar vierde Alfa Romeo zijn 110de verjaardag. Om die viering niet ongemerkt voorbij te laten gaan,  introduceerden ze de Guilia GTA en GTAm. Sindsdien was het echter stil rondom de exclusieve super sedan, die zelfs de Quadrifoglio moet overtreffen. Om bekende redenen, welteverstaan. Die stilte wordt nu doorbroken door het medium Motor1.com dat de productielijn van de special in Italië ging bezoeken. In de resulterende video blijft geen hoekje of kantje onbesproken, inclusief een kort bezoek aan de historische GTA-archieven.

MEER LEZEN:

Alfa Romeo Giulia GTA(m): vanaf 143.000* euro

Video: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio doet de Ring in 7:32

Test: Alfa Giulia & Stelvio Quadrifoglio (MY 2020)