Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Vhl1AsUt_CY

Naar jaarlijkse traditie vormen de 24u van Dubai de aftrap van het autosportseizoen, en dat is ook dit jaar niet anders. Er verschijnen ook weer tal van landgenoten aan de start, waaronder zelfs enkele die zullen meestrijden om de algemene overwinning in een zeventien-koppig GT3 veld. In totaal zullen er 54 wagens de start nemen, waarbij er naast de GT’s ook toerwagens figureren.

De volledige wedstrijd zal integraal uitgezonden worden op YouTube met deskundig commentaar van het team van Radio Le Mans. De eerste startrij wordt volledig ingenomen door Porsche, het Belgische WRT-team wist zich als tiende te kwalificeren. Opgelet: de wedstrijd zal starten op vrijdagmiddag Belgische tijd – en niet op zaterdag zoals dat bij de meeste etmaalraces het geval is!

Race – vrijdag 15 januari om 12u00:

Live timing