Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
xOUiRYFSGkk

Of je hem nu volgt of niet, de kans is groot dat je het werk van Khyzyl Saleem al eens op Instagram bent tegengekomen. The_Kyza is een digitale artiest die naam heeft gemaakt met het tekenen en modelleren van extreem gemodificeerde wagens. En hoewel de meningen over zijn CGI-werk verdeeld zijn, hebben een paar designs het al tot in de realiteit geschopt. Denk bijvoorbeeld aan de Polestar 1 uit Need For Speed Heat, die in het echt werd nagebouwd door Daniel Covarrubius. In deze video van Carfection deelt Saleem zijn verhaal, van waar hij begonnen is tot op de dag van vandaag.

MEER LEZEN:

Pure Waanzin: 1859 pk sterke Bugatti Bolide haalt 500 km/u in 20 s (+ Video)

Video op Zondag: Carfection zoomt in op de DB5 ‘M3’ uit No Time to Die

Chris LaBrooy: Auto Aerobics