Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
iRg8ufKA9_I

In de documentaire ‘9 Days in Berlin’ ga je mee achter de schermen van de elektrische motorsport op het hoogste niveau. Anders dan in de F1 rijden ze daar immers op gelegenheidscircuits, die telkens weer opgebouwd moeten worden op de meest uiteenlopende locaties. Zo werd ook de oude Berlijnse luchthaven in een recordtempo omgebouwd tot een motorsportstadium. Straffer nog: de lay-out werd op negen dagen tot driemaal toe omgegooid. Hoe ze dat allemaal hebben klaargespeeld, ontdek je in onderstaande docu – een aanrader in de opbouw naar het 2021 seizoen dat ondertussen al in het Midden-Oosten van start is gegaan en in april Europa aandoet.

MEER ZIEN:

Docu op Zondag: Steve McQueen – The Man & Le Mans

Docu op Zondag: The Lost Road – First Overland to Singapore

Docu op Zondag: Verleden, Heden en Toekomst van Brabham Automotive