Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
11z81hkvXlw

Eerder dit jaar deed Touring Superleggera de Arese RH95 uit de doeken: een exclusieve coachbuilt van dezelfde carrosseriebouwer als de Alfa Romeo Disco Volante en Aero 3, ontworpen door onze landgenoot Louis de Fabribeckers. Met een niet nader genoemde Ferrari als donorwagen viert het model de 95ste verjaardag van Touring Superleggera. Harry Metcalfe, ooitmalig oprichter van Evo Magazine, kreeg van het Italiaanse merk als eerste de kans om er mee over (Britse) publieke wegen te rijden. Een streling voor oor én oog, ook al is dat laatste eerder subjectief.

MEER VAN DAT:

Officieel: Touring Aero3 volgt de Disco Volante op

Video’s op Vrijdag: BMW E46 M3 CSL mét Handbakconversie

Fotospecial: Van Alfa 8C naar Disco Volante (+ VID)