Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ook dit jaar slaan DRIVR en Openroads de handen in mekaar voor een nieuwe editie van de DRIVR-rit. Nummer 5 neemt ons opnieuw mee naar het asfaltparadijs dat Luxemburg heet, voor een 240 km lang parcours vol kwalitatief hoogstaande curves en adembenemende vista’s.

Wie er het afgelopen jaar niet bij kon zijn, krijgt daarmee opnieuw een kans om mee op ontdekking te gaan in het rijdersparadijs Luxemburg. Met nagenoeg perfect asfalt, een uitstekende ruimtelijke ordening en een prachtige omgeving hopen we zo weer garant te staan voor een onvergetelijke dag rijplezier onder gelijkgestemden.

drivrrit 5

drivrrit 5drivrrit 5

drivrrit 5drivrrit 5

Zij die er vorig jaar wel bij waren, herkennen ongetwijfeld de startplaats aan het knappe Bastogne War Museum. Maar geen nood, want het roadbook is uiteraard helemaal anders dan dat van vorig jaar en volgens organisator Pieter-Jan van Openroads.be zo mogelijk nog straffer dan zijn voorganger.

drivrrit 5

drivrrit 5drivrrit 5drivrrit 5

Verzamelen doen we opnieuw vanaf 9 uur aan Colline du Mardasson 5 waar we beginnen met een ontbijt en een vrije start vanaf 10u00. Later op de dag volgt dan nog een tweegangenlunch en tot slot bij aankomst een stevig vieruursbuffet vol typisch Belgische desserts. Bij elke stopplaats zijn non-alcoholische dranken voorzien. De inschrijvingen zijn ook ditmaal beperkt, dus snel zijn is de boodschap!

Samenvatting

  • Agenda: Zondag 11 september 2022 vanaf 9u00
  • Locatie: Regio Luxemburg
  • Start: Bastogne War museum, Colline du Mardasson 5, 6600 Bastogne, België
  • Prijs: 85 euro per persoon
  • Inbegrepen: roadbook, ontbijt, lunch en 4-uurtje – inclusief dranken.
  • Rondrit: 240 kilometer / 4,5 uur rijtijd
  • Inschrijven: via OpenRoads.be

MEER LEZEN

FotoVerslag: DRIVR-rit 4

FotoVerslag DRIVR-rit 3

FotoVerslag: DRIVR-rit 2