Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bijna tien jaar na zijn debuut steekt DRIVR helemaal in het nieuw, klaar voor een volgend hoofdstuk in de Belgische autojournalistiek.

Wat ooit begon als een octaanexperiment op het toen nog prille WWW, is uitgegroeid tot een enthousiaste community die van bijzondere auto’s en actief rijden houdt. Anciens herinneren zich vast enkele hoogtepunten, zoals de DRIVR-meet op het dak van wijlen Parking 58 of de twee DRIVR-ritten die steevast op grote belangstelling konden rekenen. Precies de spirit die we met dit nieuwe medium willen evoceren.

DRIVR 2

Met de overgang naar DRIVR 2.0 introduceren we uiteraard ook een paar gerichte wijzigingen. De klemtoon op kwaliteit, zowel in tekst als in (bewegend) beeld, wordt uiteraard behouden en zoals je zal ontdekken nog verder geaccentueerd. Naast de vertrouwde tests, shootouts, reportages, fotospecials en video’s van zowel moderne auto’s als klassiekers zal je hier vanaf heden ook al het relevante DRIVR-nieuws terugvinden.

Bovendien trekken we de inhoud voortaan breder en zal je geregeld onderwerpen terugvinden die iets losser met het thema auto verbonden zijn. Denk aan topics zoals horloges, high-end audio en literatuur die veelal hand in hand gaan met de liefhebberij zoals wij ze beleven – en bijgevolg zeker een plaats verdienen op het nieuwe DRIVR.

Het team dat daarvoor zal zorgen, bestaat in de eerste plaats uit ondergetekende, Pieter Ameye die ook de algemene coördinatie voor zijn rekening neemt, aangevuld met vaste waarden Ken Divjak en hoofdfotograaf Bert Claes.

Verdere steun komt er van onze vier freelancers: Dieter Verschaeve, Freek Temse, Gerd Moors en Koen de Beer. En last but not least: collega Félix Bouland die met JACK Magazine het Waalse DRIVR-landschap zal bedienen.

Zoals jullie de komende dagen en weken zullen merken, is de nieuwe site een work in progress. De combinatie van oude content in een nieuw jasje dat tal van moderne mogelijkheden biedt, maakt dat er ook voor ons nog het een en ander te ontdekken valt. Mocht je toch nog op onregelmatigheden stuiten, ideeën hebben of mogelijkheden tot samenwerken zien, contacteer ons dan gerust op info[at]DRIVR.be of zwier het ergens in de comments.

Hou bovendien ook je mailbox in de gaten voor onze wekelijkse nieuwsbrief die op zaterdag uitgestuurd wordt. Nog niet ingeschreven? Surf dan naar onze homepage waar je een registratieformulier vindt. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en aanstaande evenementen. Geen spam, erewoord.

Bij dezen nodigen we jullie dan ook graag uit om het nieuwe DRIVR in al zijn facetten te ontdekken. En mocht je ons nog niet volgen op Twitter, Instagram en Facebook – dan is nu misschien wel het geschikte moment.

Veel kijk- en leesplezier,

Het DRIVR-team.