Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We hebben niet dikwijls last van keuzestress hier bij DRIVR, maar afgelopen weekend stonden er zodanig veel goede events op de kalender, dat we met de handen in het haar zaten.

In Zolder mocht men de DTM-machines terug verwelkomen, het BK rally sloeg zijn tenten op in Bocholt en Peter Auto tekende in Francorchamps present voor de jaarlijkse Spa Classic. Hoe aanlokkelijk de andere evenementen ook klinken, er is weinig dat op kan boksen tegen klassieke competitiewagens te zien racen op één van ‘s werelds mooiste circuits. We zijn inmiddels al wat gewend van de Spa-Classic, maar toch is men er deze editie weer in geslaagd iedereen van zijn sokken te blazen met een schitterend deelnemersveld. Geniet van de beelden!