Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De GP Ice Race is niet meer, lange leve de F.A.T Ice Race! Na een jaar afwezigheid mochten de motoren eindelijk weer brommen op de luchthaven van Zell-Am-See, nota bene onder een stralende zon bij verrassend warme temperaturen.

Dat er niet op het bevroren meer van Zell-Am-See geracet zou worden, was al langer duidelijk. Maar dat de bijeengeschraapte sneeuw zelfs op de tarmac van de plaatselijke luchthaven zou smelten, was toch een verrassing van formaat. Daardoor konden de skiërs niet deelnemen aan de traditionele Skijøring-demo’s en de wagens met weinig bodemvrijheid zelfs niet starten, maar de AWD’s gelukkig wel.

Toch konden de weergoden het octaanfeestje niet vergallen, met name voor Porsche-liefhebbers die traditioneel van heinde en verre afzakken voor dit event (dat tegenwoordig door Ferdi Porsche georganiseerd wordt). Geniet van deze impressie in zwart-wit, voor het volledige relaas verwijzen we jullie graag door naar de AutoGids van maart 2024 aanstaande!