Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We kunnen er als Belgen misschien moeilijk objectief over oordelen: maar Spa-Francorchamps stelt zeer zelden teleur. Zelfs wanneer de vooruitzichten slecht zijn, weet je dat Spa vanuit het fotografisch standpunt kan blijven verbazen. Zon, wolken, regen, onweer, het hele gamma passeerde op de 24 uren die het hoogtepunt van de Fanatec GT-series vormen.

Als fotograaf zijn 24-uur koersen altijd al een aanslag op je lichaam, en slecht weer maakt het er niet gemakkelijker op. Gelukkig viel het (intense) onweer in de vroege nacht, waardoor de natte kledij en het aangedampt cameramateriaal voldoende tijd kregen om weer opgedroogd te geraken voor de zondag. Een lange race, die achteraf gezien toch in een vingerknip lijkt gepasseerd te zijn. Dan kan alleen maar betekenen dat het goed moet geweest zijn. Geniet van de beelden!

MEER LEZEN

FotoSpecial: FIA WEC Spa 2024

FotoSpecial: FAT ICE Race 2024

FotoSpecial: Binnenkijken bij Classic Lotus Team Hethel