Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Steeds meer merken sturen hun vierwielige kat naar de hoogmis van de Duitse automobielindustrie. Gelukkig vielen er nog heel wat interessante premières te rapen zoals de langverwachte nieuwe Defender, i30 N Project C en VW ID.3.

Tegenwoordig zien collega Ken en ik mekaar niet zo vlug meer om ergens in de buurt een DRIVR-test op foto te zetten, maar komen we eerder samen in het buitenland voor een professionele opdracht. Afgelopen jaar klonken we de glazen na twee loodzware dagen op het Salon van Parijs (Fotospecial), en dit jaar deden we hetzelfde feit nog eens over in Frankfurt. Ondanks het zéér drukke schema en de vermoeidheid (31 kilometer in de benen op twee dagen), probeerde ik tussendoor voor DRIVR toch nog een kleine sfeerreportage in mekaar te knutselen. Enjoy!