Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Hoewel het gouden jubileum van Jacky Ickx’ eerste Le Mans zege dit jaar centraal stond tijdens de Six Hours, viel er tijdens het laatste weekend van september nog veel meer te beleven op het circuit van Spa-Francorchamps. Buiten de zes uur durende endurance race -met wederom een hele horde GT40’s aan de start-, waren er ook nog tal van andere klassieke racers naar de Ardennen afgezakt.

F1’s, GT’s, toerwagens en prototype’s uit vervlogen dagen namen het tegen elkaar op in fel bevochten supportrace’s, soms in de meest abominabele omstandigheden. Spa op zijn best dus, het is maar hoe je het bekijkt. Als fotograaf zijn zulke momenten geweldig, want dramatische weersomstandigheden leveren dikwijls de mooiste plaatjes op.

spa 6 hours

Aan de andere kant vergt het ook heel wat kunst- en vliegwerk, want het is een hele klus om voortdurend van camera en lens te wisselen in de gietende regen, terwijl je toch probeert je materiaal zo droog mogelijk te houden. Maar in de eerste plaats wil je natuurlijk geen beelden missen, want met zoveel schitterend spul om je heel, is het soms niet weten waar eerst te kijken. Hopelijk kunnen de beelden dat idee een beetje uitstralen. Geniet ervan!

spa 6 hoursspa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hoursspa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hoursspa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hoursspa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hoursspa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hoursspa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hoursspa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hoursspa 6 hours

spa 6 hoursspa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hoursspa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hoursspa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hoursspa 6 hours

spa 6 hours

spa 6 hoursspa 6 hours

Meer info op: Spa Six Hours.