Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
m-RIrJbGgCs

Als de Cupra Ateca Limited Edition en de officiële ABT-versie niet naar België komen, dan gaat DRIVR wel naar de Cupra-specials toe. Zeker als die toevallig op de Flüelapas boven Davos klaarstaan voor een heuse Cupra Snow Drive.

Was het vorig jaar nog aan Seat om te bewijzen wat zijn 4Drive-wagens in de woestijn waard zijn, dan verandert Cupra het geweer dit jaar van schouder door de bergen in te trekken. De besneeuwde bergen, welteverstaan – om duidelijk te maken dat 300 pk, 400 Nm en deeltijdse 4Drive-vierwielaandrijving volstaan om eens goed dwars te gaan. Dat dat met de 350 pk en 440 Nm sterke ABT-versie nog net iets beter lukt, spreekt haast voor zich…

MEER LEZEN

Sneeuwdriften met de Seat Leon ST Cupra 4Drive (2018)

Seat Drive Experience: 3 ‘classics’ uit de Cupra-stal gereden

Officieel: Cupra Leon (ST 4Drive) (Plug-in hybride)