Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie nog echt van zijn auto wil genieten, die kan maar beter naar de bergen verkassen. Dat bewijst @Powerslidelover zowat op dagelijkse basis, door zijn collectie edelmetaal consequent dwars de bergen op te sturen. De getalenteerde Italiaan houdt zijn identiteit logischerwijs verborgen, ook al is het een publiek geheim dat het de zoon van een gegoede industrieel is. Maar dat doet eigenlijk niet terzake. Wel dat ‘s mans korte video’s een verademing zijn tussen de overdaad aan katten op Instagram door. Een selectie uit het ‘dwarse’ video-aanbod:

MEER LEZEN:

InstaGallery: Fake Cars and Real Watches

DriftVideo op Zondag: Pluspy – Heiichi Tsuchiya

Game: Absolte Drift – Virtuele Gymkhana