Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In de begindagen van DRIVR hadden we een fijne redactrice genaamd Ruth. Ze kon haar mannetje prima staan in de octaanbranche, maar was ook niet te beroerd om HALT! te roepen als er teveel testosteron aan te pas kwam. Ooit schreef ze daar een leuke column over, getieteld ‘Borsten op het Autosalon’. “De dwingende, onnodige en onschadelijke auto-vrouwcombo is er”, stelde ze, en fantaseerde er gretig op los: “Met mijn vrouwelijke trots, borsten, billen en blonde haren wandel ik naar de Aston Martin-stand. Ik stel er me de male models bij voor, terwijl ik broed op mijn nieuwe missie: kontjes op de capots tijdens het salon.”

Speciaal voor onze oud-collega hebben we een paar mannen uit het brede oeuvre van @Riocam geselecteerd, ook al slaat diens Italiaanse hart nog altijd feller voor het sterke geslacht in combinatie met de betere vierwieler.