Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
zF801c8UuDA

Wie Chris Harris op Instagram volgt, herinnert zich allicht zijn dagelijkse vraag- en antwoordsessies tijdens de eerste lockdown. Of zoals hij ze zelf al eens ‘onder invloed’ noemde: de Whisky Files. Gelukkig voor ons betrof het merendeel van de vragen geen geestrijke dranken, maar wel geestrijke auto’s waar de Top Gear-presentator zo stilaan een goed deel van gereden heeft – met een heuse expertise tot gevolg. En aangezien het internet nooit iets vergeet, heeft een slimmerik (het merendeel van) die babbels in een lange Youtube-video gegoten. Cheers!

MEER LEZEN:

Chris Harris groet DRIVR op evo.co.uk!

LuisterTip: Collecting Cars Podcast met Chris Harris

Video: Chris Harris Drives – (Original) Mini Cooper S op Goodwood