Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
ReH2uSyQXjg

De kalender staat ondertussen resoluut op december en dat kan maar één ding betekenen, namelijk dat de (Britse) automedia hun geliefkoosde driver’s cars van het afgelopen jaar selecteren. Bij Top Gear valt die verkiezing tegenwoordig onder de noemer ‘Speed Week’, waar zowel de online videogezichten als Chris Harris aan deelnemen. Tussen ons gezegd en gezwegen: het is de Top Gear die je eigenlijk op televisie wil zien, maar die helaas niet meer zo gemaakt wordt. Dus leggen we onze voeten ditmaal niet op zondag maar wel op een doordeweekse woensdag onderuit om te zien wat de vermaarde redactie van de 2021-lichting vindt!

MEER VAN DAT:

Best Of Video’s: 78th Goodwood Members’ Meeting

Lunchvideo’s: BMW E30 M3 Restomod door Redux

Video op Zondag: Top Gear Awards 2020