Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
ds1cNV_MMRQ

Er zijn er die vinden dat je aan een icoon als de BMW E30 M3 niet mag raken, en anderen die het net de ideale kandidaat voor een restomod-behandeling vinden. De Lancia Delta Integrale is toch ook met succes gemoderniseerd door Automobili Amos, dus waarom zouden de Britten van Redux niet hetzelfde kunnen doen met de oer-M3? Zowel Henry Catchpole van Carfection als Ollie Marriage van Top Gear kregen de kans om het resultaat op circuit aan de tand te voelen. Of er daar vers ondergoed aan te pas kwam, ontdek je in onderstaande video’s:

MEER VAN DAT:

Video: BMW E30 M3 Rally – Pure Engine Sound

Project Rekall: Maserati overweegt een Shamal-Restomod op Ghibli-Basis

Video: Chris Harris On… Restomods!