Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Doe het ze maar eens na: een IG-account opstarten en een dikke week later al meer dan 400 volgers verwelkomen. De plaatjes op @T_V_D_O_A_I oftewel The Visual Display of Automotive Information zijn dan ook redelijk uniek, want niet meer van deze (digitale) tijd. Nee, ze komen uit een ver verleden, toen ontwerpers en lay-outers nog echt tekeningen moesten maken om bepaalde aspecten van auto’s toe te lichten. Zoals binnenruimte, of de werking van een apart feature. Waar de maker van dit kanaal zijn materiaal haalt, is ons alvast een mysterie. Maar als je weet dat onze oude vriend Yan-Alexandre Damasiewicz van de Blenheim Gang erachter zit, dan mag het allemaal niet verbazen.

Meer van dattum op @t_v_d_o_a_i