Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Op creatief vlak heeft de lockdown zijn effect niet gemist. Zo kwam dit webzine bijvoorbeeld op de proppen met Weekend DRIVR, terwijl Dominic Fraser zich op zijn Lego-blokjes heeft gestort. Dominic wie? De fotograaf die Evo Magazine destijds mee op de kaart zette en vandaag nog altijd bij de Britse toppers hoort, met tal van exclusieve klanten in zijn portfolio. Maar in zijn vrije tijd speelt hij dus vooral met Lego-blokjes om historische (motorsport)taferelen na te bootsen. En of dat heerlijke foto’s oplevert, inclusief de ‘makings of’ op Instagram:

[Bekijk ze allemaal op de IG-pagina van Dominic Fraser]