Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Op zondag 5 september is het eindelijk zover: dan trekken we met de DRIVR-familie naar het Groothertogdom Luxemburg om de spinnenwebben eens duchtig uit onze wielen te blazen. Ter voorbereiding zijn we de route van organisator OpenRoads al eens gaan monsteren in een wagen die sinds 1999 tot de verbeelding van octaanliefhebbers spreekt: de Porsche 911 GT3, voortaan in 992-specificatie. En of we er een topdag hebben beleefd aan het stuur van een sportauto die resoluut tot de laatste der Mohikanen behoort:

MEER VAN DAT:

DRIVR-Video: De Alfa Romeo Giulia QV is een vierdeurs-Ferrari

DRIVR-Video: Audi UrQuattro 20v Turbo met slechts 12.800 km gereden

DRIVR-Video: Toyota GR Yaris ‘GR-Four’ overtreft de hype