Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Urenlang puzzelen met die kleine, blote voeten hatende, kunststoffen blokjes. Wie heeft het vroeger niet gedaan? Niet alleen kinderen kunnen zich uitleven met de bouwstenen van het Deense LEGO, ook volwassenen kunnen er zichzelf in verliezen. Denk maar aan de best wel ingewikkelde vierwielers die je als bouwpakket kan krijgen. Tijd om nog eens stapje verder te gaan? Dan maak je toch een werkende zesversnellingsbak.

lego versnellingsbak

Een enthousiaste knutselaar, Dgustafsson13, ontwikkelde een zesversnellingsbak met behulp van LEGO. Het is geen officiële kit, maar op de site vind je een overzicht van alle nodige onderdelen en een handleiding. De versnellingsbak is gesynchroniseerd, je hoeft dus geen schrik te hebben dat je de tandwielen om zeep helpt bij het schakelen. En dankzij de compacte bouw moet het perfect lukken om deze bak te integreren in het chassis van een (zelfontwikkelde) LEGO DRIVR. Who’s in?

[Via Dgustafsson13]