Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Een klein horloge en een grote auto in één en hetzelfde beeld vatten, is alles behalve evident. De meeste pogingen vervallen in teveel flou artistique, waarbij het ene object scherp is en het andere niet. Of je krijgt de gekende wrist-shots aan het stuur of voor een badge. Detailfoto’s dus, en dat is precies wat @FakeCarsAndRealWatches omzeilt door met miniatuurauto’s te werken. Een slimme zet die bijgevolg leuke foto’s oplevert, waar we hieronder een selectie uit gemaakt hebben.

Met dank aan Dennis Noten voor de Tip!

MEER LEZEN:

Watch Stories: Jonathan Ward van Icon

Zenith Land Rover Edition: De Chronograaf voor bij de nieuwe Defender

De Rijke en Co. ‘Driver’s Watch’ is klaar voor Peking to Paris