Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
7FhJLKjM4-Q

Het is vrijdag, zelfs in België al na 17 uur en lockdown nummer twee is nog steeds in volle zwang. Dus zullen we de politieke correctheid maar even laten varen en vervangen door 65 minuten illegaliteit, getekend The Stockholm Open? Je gaat je ogen in ieder geval niet geloven, zowel wat de setting van de Zweedse straatraces als de deelnemende auto’s betreft. Met 500 pk moet je in Stockholm immers niet aankomen, eerder met 1000 paarden en een paar oorbeschermers om het hele klassement zonder tinnitus te doorstaan. Totale waanzin, elk jaar opnieuw tijdens de lente in en rond de Zweedse hoofdstad.

MEER LEZEN:

Onbekend is onbemind: Dragracing en de NHRA

Top-5: Alternatieve Autofilms

Video: Touristenfahrten doe je zo