Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zo frequent als weleer verschijnen de podcasts met Chris Harris niet meer. Maar als de nieuwe Clarkson tussen de opnames van het 31ste Top Gear-seizoen door nog eens eentje maakt, dan is het nog steeds raak. Ditmaal zit Andreas Preuninger voor de micro van de Collecting Cars Podcast, als ‘Director of Porsche GT Cars’. En dat al sinds de tweede batch van de originele 996 GT3. Een absolute luistermust voor Porsche GT-liefhebbers. En zeg nu zelf: wie is dat niet…

MEER VAN DAT:

Opgelijst: De favoriete autopodcasts van de DRIVR-redactie

Podcast: Achter de schermen van het ronderecord op Spa met Neel Jani

Motor Sport Magazine Podcast: Gordon Murray