Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Volgens het woordenboek is een caleidoscoop ‘een optisch speelgoed, waarbij door herhaalde weerspiegeling van gekleurde stukjes glas in een buis door draaiing telkens nieuwe regelmatige figuren ontstaan’. Voor meesterfotograaf Olgun Kordal zijn het eerder kleurrijke afbeeldingen van droomauto’s die zich haast automatisch vermenigvuldigen en vooral een streep broodnodige kleur op je scherm toveren. Beter nog, sommige creaties zijn ondertussen beschikbaar als prints op ‘s mans webshop! 

Bekijk ze allemaal op Instagram!

MEER LEZEN:

InstaGallery: Rear-view Mirror Cars

InstaGallery: @ParkedInBeirut

InstaGallery: De American Billboards van Marc Shur