Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
GLSc3ofFf08

We gaan er niet teveel woorden aan vuil maken: het is Goodwood Speedweek(end)!

Even recapituleren. Op het programma staat een mix van de populairste disciplines uit de drie gekende Goodwood-formats, aangevuld met een paar nieuwe onderdelen. De races gaan door op het Goodwood Circuit, de nieuwe Goodwood Gymkhana en Rally Sprint in de bossen en op de terreinen eromheen. Het hoogtepunt van de (wat vreemd genaamde) Speedweek wordt de Timed ShootOut die eveneens op de 2,4 mijl lange omloop doorgaat. Daarin zullen voor het eerst ook moderne auto’s aan bod komen, om het officiële ronderecord uit 1965 eens danig bij te stellen.

Tussen de races door zijn er super- en hypercardemo’s, worden er nieuwe auto’s gelanceerd, houdt Bonhams een online veiling en belicht het FOS Future Lab nieuwe technologieën. Het geheel wordt naar goede gewoonte (vanaf 12u ‘s middags) aan mekaar gepraat door deskundige commentatoren, terwijl er nieuwe lagen van digitale interactiviteit geïntroduceerd worden om het thuispubliek bij de actie te betrekken. Het volledige programma met deelnemende piloten en participerende merken vind je op de Goodwood Road & Racing-website.

MEER LEZEN:

Verslag: Goodwood Festival of Speed 2019

Lord March verplaatst Goodwood FoS en Revival naar 2021

Video: De Geluiden van het Goodwood FoS 2019