Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Er was eens een tijd dat de mooiste plaatjes in een magazine de reclames waren. Sterker, zulke pagina’s spraken vaak meer tot de verbeelding dat de tekstrijke artikels met zwart-witofoto’s erlangs. Precies dat tijdperk probeert @Adpatina te eren, door dergelijke advertenties uit oude bladen te verzamelen en voor liefhebbers van auto’s en horloges in te kaderen. Gewoon over ‘s mans schouder meekijken kan gelukkig ook op zijn Intagram-pagina, die we met deze gallery in de spotlights zetten.

MEER LEZEN:

InstaGallery: Fake Cars and Real Watches

InstaGallery: @ParkedInBeirut

InstaGallery: The Visual Display of Automotive Information