Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Sniff Petrol alias Richard Porter is geen onbekende op DRIVR, maar voor velen wel op Instagram. Een woordengoochelaar als Porter voelt zich immers beter op een tekstueel medium als Twitter, maar gaat natuurlijk waar het volk zit. En dat is tegenwoordig thuis op Instagram, waar het nuttige aan het aangename gekoppeld kan worden. Porter zou evenwel Porter niet zijn als hij de combinatie van foto’s en tekst niet op zijn manier zou invullen, wat in dit geval fictieve kortverhalen met een octaaninlsag oplevert…

MEER LEZEN:

Smith & Sniff: The Cars of Appalling Human Beings

Leestip: A Medium Sized Book of Boring Car Trivia

Uitsmijter: Smith and Sniff – ‘Old Money’